Sidste frist for at vinde de 2 rejser Hvis du ikke vinder, men gerne vil med til Egypten…

Den 10. oktober udløber fristen for at være med i lodtrækningen om 2 rejser til Egypten – se hvordan på bagsiden!

Alle de læsere som ikke vinder rejserne kan tilmelde sig allerede nuDet er det erfarne kristne rejsebureau, Unitas Rejser, der er teknisk arrangør af Udfordringens rejse med Nete og Henrik Ertner Rasmussen som rejseledere.

Den fantastiske skraldekirke midt i Cairos slum

Unitas arrangerer hvert år over hundrede grupperejser, foruden at udstede utallige billetter til private rejsende. Kvaliteten er altid i orden, og man kan være tryg ved både rejseledere og rejsedeltagere. Bureauet ejes af KFUM & KFUK.
Det er klogt at tilmelde sig allerede nu. Dels kan rejsen kun gennemføres, hvis der er deltagere nok, og dels risikerer man også, at netop denne rejse hurtigt bliver fyldt op.
Udfordringen har netop valgt de bedst tænkelige rejseledere og et troværdigt rejsebureau for at kunne tilbyde den bedst mulige rejse. Som det fremgår af artiklen med rejselederne bliver det heller ikke bare en typisk turist-rejse, nej, man kommer bag om Egyptens facade og møder andre egyptere, end dem, der flokkes om turisterne. Især vil man møde kristne egyptere.

På denne rejse ser man BÅDE det klassiske Egypten med dets pyramider og sfinxer OG dets kristne historie.

Så ønsker du en varm rejseoplevelse at se frem til i den mørke, kolde danske vinter, – og vil du gerne på en rejse, du husker resten af dit liv – så tilmeld dig nu.
Rejse-program for turen kan rekvireres enten fra hjemmesiden unitasrejser.dk eller ved at ringe til tlf. 87 23 12 40.