1000 børn på fantasirejse

VIRUM – Det foregår i Virum nord for København, men det vil komme til at dufte af Tanzania, når Virum Skole lægger lokaler til Børnetræf 2006.

Der blev lyttet intenst under sidste års børnetræf

Det sker lørdag den 28. januar, og det er missionsselskabet Danmission, KFUM og KFUK, FDF, KFUM-spejderne og De grønne pigespejdere, der står bag. Formiddagen og eftermiddagen byder på eksotiske farver, dufte og smagsoplevelser, lege og aktiviteter. Dagen henvender sig til børn i alderen 5-12 år. Arrangørerne forventer, at 1000 børn vil deltage, og man satser på at have cirka 200 frivillige voksne parate til at holde styr på børnene.

Så hele salen danser

De eksotiske rytmer slås an af Betty og Peter Arendt og deres børn, der er blevet undervist på en tanzaniansk musikskole. De vil spille og synge, så hele salen danser med, lover arrangørerne.
Børnetræf 2006 byder også på en børnegudstjeneste, hvor der vil blive vist filmklip fra Tanzania og talt om, hvordan Jesus byder velkommen til både rig og fattig, dansker og tanzanianer.
Børnene skal selv medbringe en madpakke, og så er der tradition for, at børnene møder op med en fem-krone i en snor om halsen. Mønten gives til hjælp til børn i Afrika og Asien gennem Danmissions hjælpearbejde.
– ole