Endnu pladser på læserrejse til Egypten

Der er stadig mulighed for at give sig selv eller andre en forsinket julegave i form af en spændende rejse til Egypten sammen med Udfordringen og Unitas RejserFra den 9.-17. februar vinker en gruppe af Udfordringens læsere farvel til det danske vintervejr. De har alle tilmeldt sig Udfordringens læserrejse til Egyptens varme og overflod af historiske og kulturelle tilbud.

Sfinksen og de imponerende pyramider ved Giza er naturligvis inkluderet i programmet for Udfordringens læserrejse til Egypten i februar

Og der er endnu ledige pladser til læsere, som ikke vil gå glip af denne tur. Deltagerne kommer til at opleve Afrikas største by Cairo med alle dens spændende oplevelser og pulserende atmosfære. Sfinksen, pyramiderne, kongegravene og alt, hvad en tur til Egypten skal indeholde. Dertil kommer et afslappende tre dages luksuskrydstogt på Nilen og et program, der særligt henvender sig til kristne besøgende.
Blandt andet vil man opleve Skralde-kirken, en levende kæmpemenighed af kristne midt på Cairos store losseplads.
Rejseledere på turen er Nete og Henrik Ertner Rasmussen, der taler arabisk og selv har boet i Cairo i flere år som missionærer.
Interesserede kan tilmelde sig turen hos Unitas Rejser på tlf. 8723 1240. Prisen for turen er kr. 9.475 kr. person.