Missionsforbundet ‘Gud giver håb’

Missionsforbundet holder sin sommerkonference
22.-28. juli under overskriften „Gud giver håb“. Det foregår i Apostolsk Kirkes lokaler i Kolding.- Temaet „Gud giver håb“ går flere veje. Gud giver både håb til det enkelte menneske og til det lokale arbejde i menighederne og til missionsarbejdet, siger Bo Lundgaard, Missionsforbundets sekretær for mission i Danmark.

25 års arbejde i Grønland fejres

Ved en jubilæumsfest søndag eftermiddag på sommerkonferencen fejres missionsarbejdet i Jakobshavn på Grønland.
For 25 år siden startede missionærer fra Missionsforbundet i Danmark et kristent socialt arbejde blandt børn og unge i den grønlandske by. Arbejdet har vokset sig stort og velfungerende, og i dag har Missionsforbundet også en kirke på stedet med omkring 50 medlemmer. Kirken samler dog mellem 70-90 deltagere til gudstjeneste hver søndag.
Mandag formiddag er emnet også mission. Mandag eftermiddag holdes det årlige repræsentantskabsmøde.
Til aftenmøderne er det Missionsforbundets egne forkyndere, der taler. Der er endnu ikke sat udenlandske talere på programmet.
Der bliver også gjort meget for børnene og de unge under stævnet i Kolding. En uge inden samles omkring 150 deltagere på teenagerlejr i Århus, hvorefter de drager videre til konferencen i Kolding, hvor der også venter dem spændende arrangementer, lover Bo Lundgaard.
Man forventer omkring 800 deltagere på Missionsforbundets sommerkonference i Kolding.