John Mellor – rejsende i Guds kraft

En stille, rolig og venlig mand med hjertet på det rigtige sted.Sådan kan man karakterisere den 50-årige australske helbredelsesprædikant John Mellor, der fortiden rejser rundt i Danmark og prædiker evangeliet om Jesus Kristus, som menneskets frelser og helbreder. I løbet af de uger han har været i Danmark i denne omgang har han bedt for hundredvis af mennesker med fysiske og psykiske problemer og mange har oplevet en øjeblikkelig helbredelse.
Det var en dansk kvinde, der ikke er kristen, der fik John Mellor hertil, ved at ringe rundt til forskellige kirkeledere. Hun fortalte meget overbevisende om en helbredelsesprædikant, som hun havde mødt i Australien, og som udrettede fantastiske mirakler i Jesu navn.

Helbredt journalist

Mange af de mennesker, der kommer til John Mellors møder i Danmark, specielt i Hvidovre ved København er helt kirkefremmede mennesker, der har læst om hans mirakeltjeneste i lokalaviserne Vestegnen og Hvidovre Avis, der har slået resultaterne af Johns Mellors forbøn stort op.
Journalisten fra avisen Vestegnen gik selv frem til forbøn på et møde omkring årsskiftet og hun kunne mærke en umiddelbar helbredelse, hvilket hun beskrev i sin artikel.
På mødet i Hvidovre for et par uger siden kom en mand fra Glostrup, der havde læst avisen. Han levede i et smertehelvede og havde været sygemeldt i et år. Han havde slidegigt i ryggen og en diskusprolaps. Han blev mødt meget stærk af Guds kraft under forbønnen, han mærkede en varme gå igennem kroppen og kunne bagefter bøje nakken – det havde han ikke kunnet i 10 år. Han var jublende lykkelig, men også temmelig overrasket. „Her skulle jeg være kommet for 10 år siden“, lød hans umiddelbare kommentar.
En kvinde med paradentose, kom til møde med John Mellor sidste efterår i Hvidovre. For to uger siden kom hun tilbage og fortalte, at det var forsvundet efter forbønnen.
En anden kvinde har været til forbøn to aftener for slidegigt i skulderen, der er blevet gradvist bedre og hendes medicindosis er nu nedsat. Sådan følger det ene eksempel det andet, fortæller Karin Braüner, frikirken COC, der er arrangør af John Mellors møderække i Danmark.

Konference

Den australske helbredelsesprædikant er ordineret som evangelist af kirkefællesskabet Christian Outreach Centre i daglig tale kaldet COC. Hans organisation „John Mellor Ministries“ er selvstændig, men han er dog tilknyttet en australsk COC-kirke.
John Mellor indleder altid sine møder med en prædiken med en stærk betoning på menneskers personlige forhold til Jesus, som frelseren.
Møderækken i Danmark afsluttes med en helbredelseskonference i Hvidovre på Hvidovrevej den 29.-30. marts, hvor John Mellor vil undervise om fysisk helbredelse i dagtimerne. Jørn Braüner, præst i frikirken COC, vil undervise om indre helbredelse på helbredelseskonferencen, hvor der også bliver aftenmøder med forbøn.