Tirsdag den 23. maj kl. 19-22
Fri af fortiden – håb for fremtiden

Foredrag af Edith og Niels Peder Johannesen, Kolding, om helbredelse af indre sår.Der er fri entre til mødet i hallen Cuben, Østprøven 1 ved Allervej, Christiansfeld, da udgifterne dækkes af frivillige gaver. Kaffe m.m. kan købes i cafeteriaet til meget rimelige priser.

Det pensionerede, men aktive ægtepar Niels Peder og Edith Marie Johannesen, får også hjælp af unge medarbejdere. Her er de sammen med deres unge team: Troels Munk, Laura Iovino og Mette Østergaard Nielsen.

Edith og Niels Peder Johannesen er tidligere lærer og fabrikant i Mariager.
Dehavde ikke nogen særlig kirkelig tilknytning, men de var ærlige mennesker, der forsøgte at leve rigtigt.

I en psykisk / åndelig krise kom Edith så langt ud, at hun blev indlagt på den lukkede afdeling. Midt i dette mareridt bad hun om hjælp ovenfra – fra Gud. Og blev rask.

Efter nogen tid solgte de deres firma og tog på en kristen højskole for at finde ud af, hvad det egentlig var, der var sket.

De begyndte at hjælpe andre, der også bar på psykiske og åndelige problemer fra fortiden. Og det viste sig, at det hyggelige “bedsteforældrepar” kunne hjælpe mange. Også med fysiske sygdomme.

Uden at reklamere for noget, er deres tjeneste vokset, så de nu ofte er ude og holde foredrag, endda på grønland og Færørerne har de været, ligesom de tager imod mennesker i deres hjem i Kolding, som har brug for hjælp.

– Da vi i februar holdt et møde med Orla Lindskov om nogle af de samme emner, kom der 75 interesserede i Cuben, fortæller redaktør Henri Nissen.


Artiklen fortsætter efter annoncen:– Det viser, at der er brug for den slags uforpligtende møder på “neutral” grund udenfor kirken.

– Derfor har jeg nu arrangeret et møde med dem i Cuben.

Læs mere om Edith og Niels Peders frivillige hjælpearbejde i denne artikel.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Arrangør er redaktør Henri Nissen fra avisen Udfordringen, Nørregade 14, 6070 Christiansfeld.