Tidligere stripper hjælper andre piger

– Der er ikke noget glamourøst i at gå nøgen rundt foran 300 støjende mænd, fortæller Heather. Som 21-årig begyndte Heather Veitch at strippe og medvirke i pornofilm for at tjene hurtige penge og føle sig beundret.

Bibelen viste Heather den ægte kærlighed

– Men dybt inde i mig selv var jeg desperat ulykkelig, siger hun. – Når du er i en klub sammen med 300 andre smukke piger, føler du dig også meget usikker.
Heather følte sig skyldbetynget og var angst for at dø. Til sidst fik hun mod til opsøge en lille kristen menighed i det sydlige Californien. I starten turde hun ikke fortælle, hvad hun foretog sig, men da hun læste Bibelen og lærte Jesus at kende, turde hun også åbne sig for de andre i kirken, som da heller ikke fordømte hende, men støttede hende. Sammen med to andre piger oprettede Heather en gruppe kaldet JC’s Girls, som nu opsøger andre piger, der er fanget i sex-industrien.
De tager ud på barer og stripklubber. De affarver deres hår og lakerer neglene lyserøde for at falde ind i kulturen.
Heather levede en periode af at strippe i Las Vegas for enkeltpersoner 3 minutter for 20 dollars. Nu køber hun selv tid hos stripperne og bruger tiden til at snakke med dem om deres liv og vejen ud. Det gør stort indtryk, at hun vil betale for at fortælle dem om, hvad Jesus kan gøre, fortæller Heather, der også har oprettet en hjemmeside: jcsgirls.com
NewLife+Henri.