Ferie med indhold
50 års jubilæum i Mariager

Svensk hovedtaler har grundlagt 900 menigheder i SovjetPinsevennernes Sommercamp 2006 bliver i år „Drevet af en vision“. Det er temaet i ugens løb på pinsekirkernes sommerstævne fra den 8. – 14. juli ved Mariager fjord.

Carl-Gustav Severin

Carl-Gustav Severin fra frikirken Livets Ord, Uppsala i Sverige, bliver hovedtaler på Sommercampen. Han har i løbet af de sidste 15 år været med til at grundlægge over 900 menigheder i det tidligere Sovjetunionen.
Sommercampen har i år 50 års jubilæum. Sidste år deltog 3.000 mennesker fra hele landet, der er et af sommerens største kristne arrangementer.
Der er undervisning om formiddagen og festmøder om aftenen, samt seminarer og natkirke med plads til refleksion.
Som noget nyt tilbydes i år bibelmøder om eftermiddagen, hvor kendte forkyndere fra pinsekirkerne vil prædike.
Der bliver også en stor lovsangskoncert med Tim Hughes, der er lovsangsleder i Holy Trinity, Brompton i London. Han er forfatter til flere kendte lovsange, bl.a. den meget kendte „Here I am to worship“.
Der er også koncert med landskendte „Sange vi aldrig glemmer“.
Der bliver sørget godt for de unge og for børnene. Teenagere får sin egen Gaf-Sommercamp, der varer i 14 dage fra den 2.-15. juli. Den plejer at samle 300 „gaffere“. Børnene opdeles i grupperne Guf og Mineguf.
Sol-