Afrikansk ild på Alternativ Sommerfestival

Evangelist havde inviteret afrikanske talere til deres sommerfestival.I den første uge i juli holdt Evangelist deres ”Alternative sommerfestival” på Vildkildegård ved Herning.

Josephine Mukamazimpaka fra Rwanda var blandt de afrikanske forkyndere på Alternativ Sommerfestival på Vildkildegård ved Herning

Med afrikanske navne som Robert Bwalya fra Zambia og Josephine Mukamazimpaka fra Rwanda var luften i fællesteltet fuld af forventning til kraftfuld forbøn. Forventningen blev tilsyneladende indfriet, da flere oplevede udfrielse for dæmoner og helbredelse. Flere lå på gulvet i teltet og gav høje lyde fra sig.
På et formiddagsmøde delte lederen Christian Hedegaard og en gruppe forretningsfolk deres vidnesbyrd om et økonomisk gennembrud, som de oplever for øjeblikket.
”Giv og der skal gives”, citerede de Jesus. De kunne fortælle, at når de økonomisk ”velsignede” andre, så opstod der nye forretningsmuligheder. De følte sig derfor inde i et flow af økonomisk velsignelse. Se artiklen på forsiden.
Det var også muligt på sommerfestivalen at få økonomisk rådgivning af en professionel bankrådgiver for at få styr på økonomien.
Schwartz