LMF – samlingssted for volontører

Mange hjemvendte volontører satte deres præg Lærernes Missions Forenings sommerstævne i Kolding i år.

Tidligere og nuværende missionærer fremsiger Johannes evangeliet 3, 16 på mange af verdens sprog på LMFs årsmøde

Lærernes Missions Forening, LMF, har i mange år været kendetegnet som ”en klub for missionsinteresserede gamle mennesker”. Missionsinteressen og støtten er stor – og gennemsnitsalderen er høj, men på årets sommerstævne var de unge med til at sætte dagsordenen. En række volontører – hjemkommet fra legepladsen omkring mission – var med til at skabe inspiration og styrke den igangværende missionsindsats. De var et frisk pust derudefra.
Stævnet samlede omkring 70 deltagere og man hørte spændende missionsberetninger fra Zambia, Israel, Mozambique, Nigeria, Grækenland, Kenya, Rusland, Tanzania, Bangladesh, Armenien, Kina, Grønland, Indien, Japan og Mongoliet. Beretninger, der vidner om den store missionsindsats dansk kirkeliv udøver rundt omkring i verden. LMF er ikke et missionsselskab, der sender missionærer ud, men man støtter missionærer med forbøn, økonomisk støtte og brevkontakt og mange missionærer har gennem årene udtrykt stor taknemmelighed for den støtte, de får fra LMF.

111 missionærer

I øjeblikket har LMF kontakt til 111 missionærer i 29 lande udsendt af 23 missionsselskaber og menigheder og de får alle jævnligt breve fra bestyrelsen eller de kredse, de er tilknyttet.
Mange volontører deltog på dette års stævne og LMF har et ønske om at være et samlingssted for hjemvendte volontører til gensidig inspiration på kryds og tværs af kirkesamfund, menigheder og missionsselskaber.
Man ønsker at lave networking mellem volontørerne og at samle dem i forbindelse med LMF´s årlige stævne. Interesserede volontører kan tage kontakt til LMF´s kontor eller til Ilse Baun Jensen.