Nedslidt ryg og huden i hånden helbredt

I otte måneder var huden inden i hænderne revnet, hver gang jeg skulle lave noget. Det generede mig meget, selv om jeg hver dag brugte salve og smurte dem.Inge Berntsen bad for mig ved mødet i Horsens den 28. september 2005, og i løbet af 14 dage var hænderne fuldstændig lægt. Nu har jeg arbejdet i haven, jeg kan gøre alt – for huden er blevet stærk og sund!
Min ryg var også dårlig. Jeg har arbejdet ved landbruget, og det hårde arbejde har givet nedslidt ryg. På sygehuset fik jeg varmebehandlinger, men i 1984, da jeg var 44 år, måtte jeg gå på invalidepension. Efter bønnen fungerer ryggen fint. Jeg kan være lidt øm i ryggen, hvis jeg har gravet, men det er jo naturligt nok, men ellers klarer jeg alt uden problemer og uden smerter!
De kærligste hilsener fra Hans Pedersen, Brædstrup

Fem løse tænder og
paradentose helbredt

I seks år har jeg døjet med paradentose og gået hos tandlægen til behandling og fået piller, som ikke tog det væk, og der var fem tænder, som sad løs. Den 3. juni 2005 bad Inge Berntsen for mig i Vejle – paradentosen forsvandt!
Da jeg derefter kom til tandlægen, kunne han ikke forstå, hvad der var sket – tænderne sad fast, og han kunne se, at paradentosen nu var helt væk, og der er ingen blødning fra tandkødet mere!
Jeg takker for forbønnen og takker Jesus for, at han har helbredt mig.
Kærlig hilsen fra Teddy Hermansen, Egtved

Se liste over Hans og Inge Berntsens helbredelsesmøder på hjemmesiden: www.udfordringen.dk