På gaden med banner i Ribe

Susan og Tonny Møllerskov på gaden i Ribe med bannere på tysk og dansk.I Ribe er en stor del af de folk, der er på gaden i sommertiden, tyskere. Det er godt at være forberedt på for gadeevangelister, der ønsker at få gang i en samtale med folk på gaden.

På bannere stod skriftsord – også på engelsk og tysk for turister

Det vil Susan og Tonny Møllerskov gerne. Derfor bragte de et banner med både tysk og dansk skrift med sig, da de fornylig var på gaden i Ribe for at evangelisere.
Teksten, de havde valgt, var fra Romerbrevet 14:12 ”Hver eneste af os skal aflægge regnskab for sig selv for Gud”. Derudover havde de også en t-shirt med teksten ”Kristus døde for vore synder” på tysk.
Når Susan og Tonny går ud på gaden, er mindst seks troende i en gruppe. En forkynder ordet, tre andre kan vidne og dele traktater ud, en kan spille guitar eller keyboard, og en kan bære en stol, hvis der skal bedes for syge, fortæller de.
De står forskellige steder på gågaden, gerne kun 20-30 minutter ad gangen for at undgå at irritere de handlende.
– Vi står fast på Grundlovens ret til at forkynde vor tro. Vi er høflige, men lader os ikke skræmme af folk, der råber ad os. Vi siger som den kendte evangelist John Wesley sagde, at folk enten skulle blive omvendt eller vrede.
– Målet med vores evangelisering på gaden er, at folk må få syndserkendelse og omvende sig, så de kan blive frelst, fortæller Susan og Tonny.
De har stiftet ”Evangeliet til Danmark”, en mindre gruppe, der vidner og forkynder.
Schwartz