Helbredt for sukkersyge

I 2004 fik jeg konstateret sukkersyge, diabetes to. Jeg tænkte, det ønsker jeg ikke at have, jeg kender min Far i Himlen, han må hjælpe mig. Han har hjulpet mig mange gange før.Hans Berntsen bad for mig, at sukkersygen skulle forsvinde. I april fik jeg taget blodprøver og skulle have en samtale med lægen på sygehuset. Lægen ser på mig, så siger hun: ”Vi ved ikke, hvad vi skal gøre ved dig – der er ingen sukkersyge, hvad er der sket?”
Jeg fortalte ham, at jeg var blevet bedt for – hun så undrende på mig og vidste ikke, hvad hun skulle svare. For Gud er alle ting muligt! Jeg er lykkelig for det og takker ham.
Kærlig hilsen fra Aase Nielsen
Højbjerg

Helbredt for
scoliose og dårlig hofte

Søndag den 14. maj 2006 blev min hustru og jeg helbredt på et møde i Huskvarna.
I 3½ år har min hustru haft smerter og problemer med hoften. Alle smerter og gener forsvandt! – Benene blev lige lange efter bønnen i Jesu navn.
Mit problem var en skævhed i ryggen, som gav smerter i hele ryggen. Jeg så på mine sko, da jeg blev rettet op, men fattede ikke, hvad der var sket, før jeg kom hjem om aftenen.
Min hustru så på min ryg, om der var skævhed og scoliose-problemer? Det var der ikke – ryggen er helt rask, og vi takker Jesus for, at han sendte jer på vor vej. Gud velsigne jeres arbejde.
De kærligste hilsener fra
Ingegärd og Göran

Se liste over Hans og Inge Berntsens helbredelsesmøder på hjemmesiden:
www.udfordringen.dk