2007: Stedet, hvor der sker store forandringer

På konferencen ”Southwest Believers’ Convetion” i august kom den amerikanske prædikant Creflo A. Dollar med dette profetiske budskab om år 2007.

Creflo A. Dollar
Amerikansk prædikant
En stor omvæltning er på vej

I denne tid vil der komme en stor omvæltning, siger Herren. Og Jeg er ved at lede Mit folk tilbage til stedet, hvor der sker store forandringer.

Kom til alteret

Når Jeg gav Min tjener et nyt navn, foregik det ved et alter. Når Jeg skaffe store sejre, skete det ved et alter. Når Mit folk oplevede en stor befrielse, var det ved et alter. På samme måde nu, i de sidste tider, vil jeg på ny kalde Mit folk til alteret. For det er stedet, hvor der sker store forandringer.

Når I kommer med jeres problemer og mangler og bringer jeres sager ind for Mig ved alteret, vil Jeg sørge for, at der sker en forvandling. Og ja, Jeg vil endog forberede jer på løftet om, at der skal overføres rigdomme fra de vantro til jeres hænder, hvis I vil komme og møde mig ved alteret. For der har fundet frelse sted ved alteret og indvielse har også fundet sted ved alteret. Og nu er jeg ved at forberede et nyt alter til folket. Så vær ikke fortvivlede og undr jer ikke, hvor dette skal komme fra.

Bered jer på mægtige
vinde og bølger

For jeg vil begynde at strømme gennem jer som en mægtig vind og mægtige bølger, og I skal begynde at tale til Mig på et sprog, som Jeg har gjort tilgængeligt for jer. Og Jeg vil få de skjulte ting til at blive skabt for jer i disse sidste tider. Og med stor begejstring og jubel i jeres midte skal I alle glæde jer ind for Mig, for Jeg vil gøre det godt for jer, siger Herren. Amen.
Fra hjemmesiden www.kcm.org