Reach Out volontører til Nigeria

Afrika InTouch og Sudanmissionen udsender syv danske volontører til Nigeria, hvor de i tre måneder skal arbejde sammen med nigerianske volontører i forskellige projekter for børn og unge.

Otte nigerianske volontører i Danmark i efteråret.

Reach Out er et volontørkoncept, hvor unge danskere mødes og arbejder sammen med unge i Nigeria. Bag Reach Out står børne- og ungdomsorganisationen Afrika InTouch, Sudanmissionen og ungdomsorganisationen African Youth Partnership for Development (AYPAD) i Nigeria.

Arbejde i Afrika

Forrest fra venstre: Johanne Buur Bruntse, Lemvig, Camilla Bjerregaard Jacobsen, Odder, Mette Friis Helms, Aulum, Bagerst fra venstre: Sara Nielsen, Årslev, Camilla Bjerregaard Jacobsen, Odder, Søren Friis Helms, Aulum og Christian Houmøller fra Århus.

Volontørerne skal i tre måneder tage del i mange forskellige aktiviteter som arbejde blandt gadebørn, i en lokal børnehave, skole, IT-undervisning, drama, musikgrupper og mange andre opgaver.
I storbyen Jos skal de danske og nigerianske volontører bo sammen med et dansk og et nigeriansk værtspar i et stort hus. Huset bliver en base for volontørerne.
De 7 unge rejser den 28. januar til byen Jos, hvor de skal bo sammen med jævnaldrende nigerianske volontører og arbejde på børnehjem og blandt gadebørn samt undervise på en skole.
Søndag den 21. januar kl. 18 er der udsendelsesfest i Sct. Pauls kirke i Århus for syv volontører, der inden afrejsen deltager i et 14-dages forberedelseskursus på Rønde Højskole.
Nordborg