Vind en rejse til Israel

Tegn abonnement eller skaf en ny læser, så har du gode chancer for at vinde en klassisk rundrejse til Israel og Palæstina 17.–25. maj 2008 med Unitas Rejser.Dine chancer er ekstra gode, fordi gruppen, vi trækker lod iblandt, kun er de nye læsere, som skaffes de næste par måneder og dem, der skaffer dem.

Intet sted i verden er som Jerusalem…

Det skulle ikke være svært at få en god ven eller bekendt til at holde Udfordringen. Den er faktisk billig, og den er altid interessant og opmuntrende.
Vær med til give andre en god og positiv oplevelse.

Hvervepræmier til alle

Skulle du ikke selv vinde Unitas-rejsen til ”det forjættede land”, så er du i alle tilfælde sikker på at få en bog eller cd som hvervepræmie – med mindre du da foretrækker at få dit eget abonnement gratis forlænget med 3 mdr.!
Der er frit valg. Brug kuponen nederst på siden!
Hvis du er med på en sommercamp, hvor Udfordringen har en stand, kan du endda få præmien straks.

Rejsen til Israel og Palæstina bliver med pastor Flemming Rishøj, Esbjerg, som rejseleder.
Det bliver en rejse, hvor du får mulighed for at se og være på alle de kendte bibelske steder. Lige fra ørkenen, hvor Moses vandrede til Genezaret sø i Galilæa. Og naturligvis først og fremmest Jerusalem.
Vi vil i et senere nummer fortælle mere om rejsemålet, som stadig flere igen rejser til og nyder i fulde drag.