Missionsforbundet samlede 920

Det blev en våd uge i Kolding, og nogle udendørs-aktiviteter måtte flyttes, men humøret var positivt og fællesskabet godtTrods regnen var der flere på Missionsforbundets stævne i Kolding i år end året før.

Vandet løb ind i mange fortelte, men i det mindste løb det væk igen på grund af det skrå terræn ved Apostolsk Højskole i Kolding.

920 blev det til, heraf 160 børn og 75 teenagere.
– Folk har taget vejret overraskende positivt, fortæller stævnechef Carsten Sjælland, som tror, det skyldes, at deltagerne befandt sig godt.
– Nogle har haft en del vand i deres telte og fortelte. Vi var også nødt til at flytte nogle udendørs aktiviteter indenfor i cafételtet på grund af regnen, men ellers har vejret ikke generet os. Vi har også haft 60-70 værelser på højskolen.

James Paton fra Canada

En af hovedtalerne var James Paton fra Canada, som talte om campens tema ”Værktøj til livet”. På det sidste møde fredag sagde han bl.a.:
– Jesus kom ikke for at give dig et par gode tips til at leve livet. Ikke med et plaster eller en smertestillende pille. Hans indsats for dig gik langt dybere. Han frelser dig ikke fra døden og lidelsen, men gennem den. Gud kan synes langt væk, men han rækker ud.
Hvis du efter en skuffelse fokuserer på problemerne og er hyldet ind i selvmedlidenhed, så er der ikke meget, Gud kan gøre. Han kan ikke komme til at hjælpe. Du må selv række ud i tro, sagde han.
Blandt de øvrige talere var Wayman Howard, Thomas Baldur, Sven Straarup og Kenneth Skov-Martinet (fra Apostolsk Kirke).

Carsten Sjælland var på 4. år stævnechef. Han driver til daglig et kursus- og konferencefirma i Odense.

De unge havde deres egen Café Crap, og teenagerne mødtes på efterskolen Kildevæld. Børnene kunne bl.a. more sig med sæbekasseløb, hvor de med et sponsorløb skaffede 13.000 kr. til arbejdet på Grønland. I seniorcaféen kunne de lidt ældre møde Erling Tiedemann, Signe Woldby og Knud Wümpelmann.
På repræsentantskabsmødet blev Bo Lundgaard valgt til formand efter Bent Fodgaard. Stine Larsen og John Haugegaard blev nyvalgt til forbundsrådet. Peter Gøtz er fortsat missionsforstander, og fra næste år er det på fuldtid, blev det besluttet.
Henri.