Det skete for mig…

Tro på Jesus gav nyt liv
Jeg er bare så taknemlig for jeres forbøn for alle mennesker, som I møder rundt omkring. Første gang, jeg mødte jer, var på Helsemessen i Ringsted den 21. oktober 2001.
På det tidspunkt var jeg på 28. år medlem af mormonkirken, hvor jeg hverken måtte bede til Jesus eller have et kors.
Det var med megen betænkelighed, at jeg overvandt mig selv til at gå til forbønsmødet. Men på grund af vores yngste søn, som var meget svagtseende, gjorde jeg det. Denne aften kom til at ændre mit liv totalt.
Dagen efter forbønsmødet fortalte vores lille dreng om en hel masse ting, han nu begyndte at kunne se, som han ikke tidligere kunne se – hvilket vi selvfølgelig glædede os meget over.
To dage efter at Hans havde bedt for mig, stod jeg inde i dagligstuen. Pludselig følte jeg det, som jeg blev befriet for nogle store tunge lænker, jeg havde været bundet af. Ja, jeg kunne næsten høre, da lænkerne faldt. I samme øjeblik åbnede jeg min mund og med glædesråb takkede jeg Jesus, som nu havde helbredt og frelst mig… Jeg begyndte at synge lovsange og oplevede, hvordan Gud forberedte mig til at tale med Ham i nye tunger.
Den dag mødte jeg Herren Jesus personligt. Nu var det ikke længere trældom, som var herre over mit liv, men Herren Jesus Kristus… Jeg mærkede hans kærlighed og godhed i mit hjerte. Siden har jeg oplevet gang på gang, hvordan Gud kender vore behov og griber ind lige der, hvor vi har problemet!
På et tidspunkt var jeg til et af jeres møder, og lige før forbønnen stod Hans op og sagde, at der sad en i salen, som havde et mavesår, vedkommende skulle række fingeren op. Det var til mig, der var ikke andre, som rakte fingeren op i denne meget store forsamling. Denne dag gik jeg glad hjem og var fuld forvisset om, at Gud arbejder gennem jer.
Min familie, naboer og venner har også oplevet Guds mirakler, når vi har haft dem med til jeres møder. Tak til Gud for jeres forbøn i Jesu navn.
Kærlig hilsen Eva fra Ringsted

Se listen over
Hans og Inge Berntsens
helbredelsesmøder
på hjemmesiden:
www.udfordringen.dk