På kant med Mal Fletcher

Fra sine 9 år i Danmark er australske Mal Fletcher kendt for at tage bladet fra munden. I programserien ”Edges” (kanter) tager han vor tids største problemstillinger under lup.GOD TV sender serien med australieren Mal Fletcher. Han er særlig kendt i Danmark, hvor han har boet i 9 år.

Mal Fletcher er ikke bange for at tage bladet fra munden, når det f.eks. gælder de sociale udfordringer, vi står overfor som samfund og som kristne. Arkivfoto.

Mal Fletcher er oprindeligt fra Australien, men i mange år har Europa været hans base. I ni år boede han således i København, inden han flyttede til London, hvor han bor i dag.
Fra sine mange taler rundt om i landet og fra hans bøger er han kendt som en spændende underviser, der gerne tager bladet fra munden, når det gælder de sociale udfordringer, vi står overfor som samfund og som kirke.
I 1994 stiftede han organi-sationen New Wave International, som han er leder af den dag i dag. Herigennem forsøger han og hans medarbejdere gennem internet, tv og andre medier at formidle et kristent synspunkt på samfundets begivenheder og problemstillinger.

På kanten

Programmet ”Edges” (kanter) er produceret i en ungdommelig stil og tager et meget friskt og anderledes kig på sociale problemstillinger, som er med til at skabe vor tids værdier og fremtidens livsstil.
Med Mal Fletcher som vært fremstår det som et magasinprogram, der forklarer et positivt kristent verdenssyn, selv om emnerne ofte kan være vanskelige at håndtere for såvel kristne som ikke-kristne.

Sendes på The God Channel Scandinavia, tirsdage kl. 17.00