Prædiken fra Christiansborg

DR P1 sender fælles gudstjeneste til hele Norden fra Slotskirken på Christiansborg.På søndag danner Christiansborg Slotskirke rammen om en fællesnordisk gudstjeneste, der radiotransmitteres til hele Norden.Lyttere fra hele Norden vil sidde klar ved radiomodtagerne på søndag. Her vil de få serveret dagens gode nyheder fra Christiansborg.
Nogle ville måske påstå, at det danske folkestyre ikke just er stedet, hvorfra man plejer at høre opmuntrende tale. Men på søndag er det da også fra Slotskirken, der sendes og ikke fra folketingssalen.
Dagens prædikant er Peter Skov Jakobsen, der skal tale over dagens tekst, som handler om himlens fugle og markens liljer.
I gudstjenesten deltager også Holmens Kirkes Kantori og Danmarks Radios Pigekor, ledet af henholdsvis Jakob Lorentzen og Michael Bojesen.

Sendes på P1 søndag
den 16. september kl. 09.54