Gi´dig glad
Ged i den hos Nødhjælpen

Igen i år er det muligt at give en ged gennem
julegavekampagnen fra Folkekirkens Nødhjælp.Sidste jul købte danskerne lidt over 50.000 gaver fra ”Giv en ged”- kataloget: 16.413 geder, 735 grise, 15.017 hønsehold, 218 cykler, 131 køer og 202 trædepumper.Igen i år er det muligt at give en ged gennem Folkekirkens Nødhjælps julekampagne.
Gavekataloget rummer i år, udover geder, høns og kondomer, også gaver som for eksempel minerydning, advokathjælp og skoleudstyr.
Alle gaver indgår i projekter, som Folkekirkens Nødhjælp i forvejen støtter ude i verden, og de har skabt stor glæde, siger generalsekretær Henrik Stubkjær, Folkekirkens Nødhjælp.
– Vi håber, at danskerne igen i år vælger en gave fra vores katalog, når de skal finde en sjov og også nyttig gave til svigermor eller storebror. Modtagerne er nogle af verdens fattigste mennesker, for eksempel enlige kvinder, forældreløse børn eller familier ramt af sygdom og handicap, siger han. Med de gaver, som danskerne giver, følger både undervisning, faglig støtte og rådgivning ude i projekterne.
Schwartz