Jul med Jesus

Julen er en dejlig fest, fordi vi dér mødes med familie og venner, giver gaver og spiser godt. Der er julestemning i byen, når man handler, og meget andet godt.Grunden til, at julen blev så stor en fest for os kristne er, at vi fejrer, at Jesus blev født. Hvis du har glemt, hvor vigtigt det er, så tænk på disse julegaver til alle os, der tror:

Tilgivelse og uendeligt liv
efter døden

1) Jesus tog alle menneskers skyld på sig, da han døde på korset 33 år senere. Jesus sagde klart – og kirken har siden prædiket – at vi ved tro på Jesus får vores synder tilgivet og får fri adgang til et evigt liv efter døden.
Når du dør, vil du opleve, at din sjæl (personlighed) lever videre, selv om kroppen går til. Du vil så være løst fra synd og sygdom og alt det, som her på jorden tynger os.
Udfordringen udgiver efter jul en bog med nærdødsoplevelser, hvor mennesker bekræfter, at der er et vidunderligt liv på den anden side – for alle, der tror på Jesus. Og engang skal også kroppen genopstå i en fuldkommen form.
Dét alene er grund nok til at fejre jul. Men der er mere:

Gud er for os

2. Jesus fødsel viser os, at vi ikke er overladt til os selv. Gud er vores gode far, som ønsker at velsigne os med alt godt. Han er ikke er imod os, men for os! Han vil lede os dag for dag gennem Helligånden. Vi skal bare spørge, så vil han give os både åndelig og fysisk hjælp i enhver situation.

Et nyt liv – et forandret sind

3. Englene sang ”Fred i mennesker”, og det fremgår af kronikken denne uge, at freden er for dem, der tager imod. Jesus demonstrerede, hvordan vi kan leve et helt nyt liv, hvor vi ikke bare drives af drifter og begær, men lever for Gud og andre. Jo mere, vi lader os fylde af Helligånden, des større bliver gaven. Vi får også et nyt fællesskab af nye brødre og søstre.
Hvor meget vi får ud af denne gave, afhænger af os selv.

Det bliver aldrig helt perfekt her på jorden, men det er ikke længere håbløst.
For Gud er med os.

Redaktør Henri Nissen