Det skete for mig…

Knogleskørhed helbredt

Jeg har altid arbejdet meget og haft en lang arbejdsdag. Da jeg var 10 år, kom jeg ud at tjene, og måtte klare mig selv. For 3-4 år siden begyndte jeg at få smerter i ryggen.
Lægen i Viborg foretog en scanning, og her blev konstateret knogleskørhed/osteoporose. Jeg fik ordineret medicin til knoglerne; men smerterne fortsatte, og jeg fik mere og mere ondt i ryggen og over lænden.
Jeg hørte om møderne med Inge og Hans Berntsen, og da de havde møde i Nykøbing Mors den 11. april 2007, fulgte jeg med en veninde til mødet. Jeg havde hvilet mig meget i løbet af dagen for at være frisk til mødet; men hver gang jeg så en bænk i gågaden, så måtte jeg hen og sidde og hvile på den. Jeg måtte støtte mig til min veninde, når jeg skulle gå.
Jeg havde et specielt ønske om at møde Inge Berntsen; men hun var der ikke, så Hans Berntsen bad en ganske kort bøn for mig, idet han lagde hånden på min pande – i samme øjeblik han sagde amen, da var smerterne væk!
Efter mødet, på vej hjem… da gik jeg ikke ned ad gågaden. – jeg dansede hele vejen, jeg var så lykkelig, glad og taknemmelig til Gud, som havde taget alle mine smerter.
Dette er jeg et levende bevis på… og jeg fortæller gerne mennesker, jeg møder, om den hjælp, jeg har fået fra Gud, fordi jeg ønsker at hjælpe mange andre til at få et bedre liv.
Alle smerter er totalt væk, og jeg har en stor gård med lade, hund, dobbelt garage, stor have og gildesal, hestestald og swimmingpool, og her klarer jeg det hele selv – Gud er god.
De kærligste hilsener fra
Birgit Bak
Roslev

Se Hans og Inge Berntsens
helbredelsesmøder på
www.udfordringen.dk