Det skete for mig…

Psoriasisgigt – helbredt

I fire år har jeg haft psoriasisgigt og været fire gange i Israel for at få behandlinger, betalt af staten. Behandlingerne hjælper en tid, men psoriasisgigten forsvinder ikke.
På grund af de smerter, som psoriasisgigt medfører, har jeg ikke kunnet dyrke sport, det har jeg savnet, og jeg har været meget ked af, at jeg ikke havde nogen mulighed for at være med.
Inge og Hans Berntsen havde møde i Esbjerg den 21. oktober. Her bad Inge for mig – psoriasisgigten og smerterne forsvandt med det samme!
Dagen efter gik jeg til lægen, som tog et røntgenbillede af mig. Røntgenbilledet viste – at der ikke var mere psoriasisgigt – jeg var helbredt. Jeg begyndte straks at dyrke idræt, og jeg er glad for at løbe og gå i Fitness Center.
Tak Inge for bønnen, som du bad, og al ære og tak til Jesus, som har helbredt mig.
Kærlig hilsen
Vikki Larsen
Esbjerg

Kronisk lungelidelse helbredt

Den 21. august var vi til møde i Pinsekirken i Thisted. Jeg kendte Hans fra TV, og jeg er ved forbøn blevet hjulpet over en kronisk lungeskade.
De sidste ti år har jeg været dårligt gående, og det blev værre med tiden. Jeg blev træt i benene, når jeg havde gået en eller to kilometer.
Vi kom en time efter, at mødet var begyndt (vi troede, mødet begyndte kl. 20); men vi blev modtaget med et stort smil. Vi står i folkekirken og kommer i Hjallelse kirke.
Under mødet sagde vi ”Ja, til Jesus” og mærker, at der er sket noget med vor personlighed. Vi ser lysere på fremtiden, og vi har fået mere medfølelse med vore medmennesker.
Der blev personlig forbøn, og jeg gik op til Hans. Han så, at det venstre ben var to cm kortere end det højre. Hans bad Jesus om at udligne skævheden – jeg så, at venstre ben blev to cm længere, skævheden blev rettet op på få sekunder. Nu kan jeg gå helt ubesværet, og jeg er dybt taknemlig.
Kærlig hilsen fra
Flemming Rasmussen
Thisted

Se Hans og Inge Berntsens
helbredelsesmøder på
www.udfordringen.dk