Nu kan du bladre på nettet

En ny teknik gør det nu muligt at bladre i Udfordringen på internettet.Hvis du vil have en sjov oplevelse, så gå ind på vores hjemmeside – udfordringen.dk – og klik på avisen i øverste højre hjørne.
Hvis ellers teknikken fungerer, vil du kunne bladre i det seneste nummer. Man kalder det e-paper (e-avis).
Nyd det nu, for i løbet af kort tid lukker vi af for den gratis adgang. Så skal man købe et net-abonnement for at kunne bladre på nettet. Ja, desværre. Ellers kunne nogle læsere nok føle sig fristet til at spare papir-udgaven, som holder økonomien kørende.
Når vi om et par uger slår betalingsdelen til, vil man med sit Dankort kunne købe adgang til et enkelt nummer eller købe et klippekort til 10 sider, osv. Teknikken giver også mulighed for, at man kan betale via mobil. Smart ikke?
Men vi er nok en del, der fortsat foretrækker en ordentlig papiravis, som man kan tage med sig i s-toget, i haven, på sofaen, i sengen, på toilettet – eller hvor man nu plejer at læse Udfordringen.
Og dit abonnement gør det muligt – fx. i denne uge at tilbyde avisen gratis i 2 mdr. i en kupon i 65.000 pensionist-blade!
Avisen skal ud!
Henri Nissen