Boesdal på vingerne

Arne Puggaard og Allan Conrad fra MAF er på besøg i DRs ’Formiddag med Nis Boesdal’.Tv-værten Nis Boesdal får på tirsdag besøg af Arne Puggaard og Allan Conrad fra missionsorganisationen MAF Danmark.

MAF bygger landingsbaner på ufremkommelige steder i Afrika.

Allan Conrad er anderledes missionær. Til daglig hjælper han med at bygge landingsbaner i Tanzania på steder, hvor der ellers ikke er nogen infrastruktur. Han arbejder for MAF Danmark, og på tirsdag er han sammen med missionsorganisationens formand Arne Puggaard på besøg i DR1s program ”Formiddag med Nis Boesdal”.
MAF (Mission Aviation Fellowship) er en international organisation med afdelinger i hele verden. Organisationen har ca. 600 personer ansat i 35 u-lande og har ca. 200 piloter og 135 fly i aktiv tjeneste.

Sendes på DR1 tirsdag d. 8. april kl. 11.30