Det skete for mig…

Jesus giver mit liv mening

Jeg har været spillemand i 30 år. I 1982/83 spillede jeg i Norge. Alt imens jeg kørte rundt på min motorcykel og løftede på instrumenter, blev jeg klar over, at min ryg ikke var stærk. Jeg fik “et hekseskud” i ryggen.
Nogle år senere hører jeg på Aalborg Nærradio et program, som kørte i seks år i firserne. Det hed Himmelexpressen og blev produceret af Hans Berntsen. Der blev spillet dejlig kristen musik. Folk kunne ringe ind og få forbøn og fortælle vidnesbyrd om, hvad Jesus havde gjort for dem. Der var svenske, norske og engelske sange, men kun få danske, derfor fik jeg den tilskyndelse at ringe ind og sige, at jeg ville hjælpe med at lave nogle danske sange.
Jeg var ikke kristen, men kom til et møde, og i slutningen af mødet blev der sagt, at man kunne løfte hånden og tage imod Jesus. Pludselig opdager jeg, at min hånd var løftet op — inden jeg selv havde tænkt tanken!
14 dage efter stod jeg på scenen og var med i lovsangen, og jeg mærkede, hvordan Jesus hjalp mig med at spille klaver til de sange, jeg næsten ikke kendte, jeg blev ledt på en forunderlig måde, med hjælp fra Jesus. Alt dette skete i 1993. Min ryg var begyndt at drille igen; men da Hans Berntsen havde bedt for mig to gange, så var ryggen fin igen.
Jeg har været med rundt i landet og spillet til mange møder i Frederikshavn, Sæby, Hobro, Randers, Horsens, Svendborg, Åbenrå, Kolding, Odense og København, hvor Hans Berntsen holdt møder. Mange mennesker blev frelst, og mange mirakler er sket!
Det sidste mirakel, jeg personligt har oplevet, var med ryggen igen. Jeg havde ikke passet på min krop og havde forløftet mig igen. Jeg ringede til Inge Berntsen, som bad for mig over telefonen den 27. august 2007. Da hun bad, sad jeg med mine ben på stolen foran mig, og idet Inge i bønnen nævner Jesu navn — så mærker jeg, at skoene gnider imod hinanden. Ryggen glider på plads, jeg så på mine ben, de var blevet lige lange… før var der 2 cm forskel.
Endnu en gang fik jeg lov til at mærke Guds omsorg og hans kærlighed, som betyder alt for mig.
Det nye liv, som Jesus har givet mig GIVER MIT LIV MENING, mennesker har omsorg for hinanden, og jeg mærker varme og liv fra Jesus.
Kærlig hilsen fra
Lars Harbo Christiansen,
Rebild

Se Hans og Inge Berntsens
helbredelsesmøder på
www.udfordringen.dk