Modlys

– meditativ electronica”Modlys” er et rigtigt spændende bekendtskab med et lydbillede, der både er udtryksfuldt og elektronisk på samme tid.Når du sætter cd’en på, oplever du et alternativt lyd-landskab, der kan blive en platform for en ny indgang til meditation og samvær med Gud.
Pressemeddelelsen skriver, at cd’en udspringer af et ønske om en anden type kristen musik, og kalder det for en elektronisk højmesse. Og det er ret godt ramt. For genren er primært electronica, men ind imellem er det meste electronica instrumental og med meget lidt vægt på melodi.

OR
OR
Denne artikel kan kun læses af abonnenter

OR
OR
OR
Udfordringen

Om Udfordringen

Udfordringen giver dig kristne nyheder og emner fra ind- og udland hver uge.
Del artiklen! (Klik på ikonerne nedenfor)
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page