Taknemlighed

Billy Graham
kendt evangelist

Bibelen siger: ”Sig tak under alle forhold”. Uanset hvad der sker, skal vi sige tak. Fremelsk en taknemlig indstilling i dit liv. Tak Gud for hver eneste velsignelse, han giver dig. Tak ham for Kristus, og hvad han har gjort for dig…
Når du har en taknemlig indstilling i alle livets omstændigheder, vil det hjælpe dig til at reagere som gamle Matthew Henry gjorde, da han blev overfaldet. Han skrev i sin dagbog:
”Lad mig for det første være taknemlig for, at jeg aldrig er blevet røvet før. For det andet for, at de, selvom de tog min pung, ikke tog mit liv. For det tredje for, at selv om de tog det hele, så var det ikke meget. For det fjerde for, at det var mig, der blev røvet og ikke mig, der røvede.”
Jeg spekulerer på, om jeg kunne have været så taknemmelig.

Fra Billy Grahams bog: Håb til hver dag
Forlaget Alstrup