Det skete for mig…

Helbredt for hjerteproblemer:

– Jeg kan gå på trapper til 5. sal uden problemer

Den 29. marts 2008 var jeg til møde med Inge og Hans Berntsen i Esbjerg. Hans bad for mig. Efter denne bøn har mit helbred været upåklageligt.

For 10 år siden blev jeg hjerteopereret og fik 3-dobbelt bypass og fik stent indsat. Efter at der er bedt for mig, har jeg ikke haft behov for at bruge nitroglycerinspray, hvilket jeg brugte 3-4 gange dagligt. Min familie har hjerteproblemer, og mine to brødre har også fået bypass-operation.
I dag kan jeg gå op til 5. sal uden problemer, endda 5 gange på en dag, (heldigvis bor jeg ikke selv på 5. sal), men hvor er det dejligt, at jeg kan gøre det. El-knallerten, som jeg plejer at bruge, har jeg skiftet ud med en cykel. Det går fint, og alle kan se, at jeg har fået det så godt. Miraklernes tid er ikke forbi.

Da jeg i februar 2008 havde haft et forfærdeligt anfald, henviste lægen mig til hospitalet og til en senere kontrol. Her var jeg, efter at der var blevet bedt for mig.
Jeg var på Skejby Sygehus, hvor jeg på en cykel fik kontrolleret, hvor meget belastning jeg kan tåle. Normalt er det 5 minutter på cyklen, og da jeg havde cyklet i lang tid, spurgte jeg efter, hvornår jeg var færdig. Om 1 minut har du cyklet i 20 minutter, siger lægen. Det havde jeg klaret uden problemer. Har du fået ny medicin, spurgte lægen. Nej, medicinen har jeg ikke haft brug for, den er her, og lægen undrede sig.
Så ønskede lægen, at jeg skulle til en ultralyds-skanning af hjertet, det var jeg den 28. april 2008. De kunne ikke forstå, hvorfor jeg kom der, for alle undersøgelser var fine! Den 9. maj 2008 bad de igen om en kontrol – og alt er fint!!!
Her i dag da Inge ringede, havde jeg huset fuld af gæster, det klarer jeg uden problemer.

Ja, det er et helt nyt liv for mig. Jeg er lykkelig og taknemmelig, og jeg takker Gud for det nye liv, som han har givet mig. Jeg er også taknemmelig for, at jeg mødte jer, og for Hans, som formidlede bønnen gennem Jesus. Tak fordi I er til.

Ind imellem kan det være svært for mig at forstå det, der er sket, men nu har det holdt over fem måneder. Må lys og glæde være på jeres vej.
Kærlig hilsen fra en glad person
Vera Tejblum
Samsø

Se Hans og Inge Berntsens
helbredelsesmøder på
www.udfordringen.dk