Dansk kvinde blev helbredt i Medjugorje

Flere ikke-katolikker tager på pilgrimsrejse til Medjugorje i Bosnien-HercegovinaMedjugorje er en landsby i Bosnien-Hercegovina, som er blevet et stort pilgrimssted. Siden 1981 er der løbende foregået åbenbaringer og mirakler – Jomfru Maria åbenbarer sig nu på 27. år dagligt…

Benny Blumensaat og Maria Truelsen arrangerer rejser til Medjugorje.

I ugen d. 26. september til 3 oktober 2008 ledte pastor Benny Blumensaat fra Katolsk Kirke i Esbjerg en pilgrimsrejse til Medjugorje sammen med Maria Truelsen.
– Halvdelen af pilgrimmene var ikke-katolikker, og tendensen er for tiden, at flere og flere ikke-katolikker rejser til Medjugorje, fortæller Benny Blumensaat.
– De bliver opmærksomme på Jomfru Marias betydning og vigtigheden af de budskaber, hun kommer med til verden.
Disse budskaber peger hen imod Jesus Kristus, som menneskets og menneskehedens frelser. Jomfru Maria angiver faktisk en ”5 punkts-plan” til et liv i efterfølgelse af Kristus.
De fem punkter er: bøn, faste, Bibelen, skrifte og eukaristien (nadveren), fortæller Blumensaat.

Dansker blev helbredt

På pilgrimsrejsen deltog Jonna og Eigild Hansen, som er medlemmer af folkekirken.
Efter hjemkomsten skrev Jonna et brev til rejseleder Maria Truelsen, som vi har fået lov til at gengive her:
”Igennem længere tid før pilgrimsrejsen følte jeg mig presset rent følelsesmæssigt og havde en stor mørk sten der, hvor mit hjerte skulle have været.
Og fysisk havde jeg meget store problemer med min venstre skulder. Et røntgenbillede viste, at jeg havde en kalkansamling på 1 kubikcentimer en halv centimeter inde i skulderleddet.
Knap 2 mdr. før rejsen fik jeg lagt en blokade, som også hjalp en del, men jeg havde stadig meget ondt, så det blev besluttet, at jeg skulle opereres.
Derfor skulle jeg i dag have en snak med kirurgen og narkoselægen.

Velsignet af Fader Jozo

Måske kan du huske, at jeg blev syg om aftenen, efter at vi havde været hos father Jozo.
Vi var så heldige, at vi blev velsignet af ham selv.
Det kom som et lyn fra en klar himmel med voldsom hovedpine og opkastninger, men næste dag mærkede jeg, at der var ”sket noget”. Stenen i mit hjerte var væk – i stedet følte jeg en fantastisk glæde og kærlighed, og det var en kæmpe gave.
Men ikke nok med det:
I søndags vågnede jeg og lå på min venstre side – jeg tænkte, at det var da underligt – jeg havde slet ikke ondt!
I det sidste 3/4 år har jeg ikke kunnet ligge på den side for smerter. Jeg stod op og prøvede at få armene op over hovedet – og tænk: Det gik fint uden at gøre ondt!

Lægen var målløs

I dag var jeg så hos lægen, hvor jeg viste ham, at jeg kunne bevæge arm og skulder uden problemer.
Han var målløs og mente, at det nok var blokaden, der endelig virkede. (Det skulle den så være 2 mdr. om…)
Han sad og kiggede i journalen og sagde: Underligt, den var jo ellers så stor!
Jeg er ikke i tvivl om, at der er sket et mirakel, og jeg er meget taknemmelig for det.
Det havde jeg slet ikke tænkt på kunne ske – jeg var helt indstillet på at skulle opereres, men herligt, at det nu er helt unødvendigt, selv om jeg stadig ikke helt forstår det.
Jeg er bare så glad, så jeg synes, jeg er nødt til at fortælle det – håber det er i orden”, slutter brevet fra Jonna Hansen.
Benny Blumensaat arrangerer den næste rejse til Medjugorje den 27. marts til den 3. april. Rejsen var annonceret i sidste uges nummer af Udfordringen.
Henri