Ferie med indhold
Familielejre

UMO holder en stor og en lille lejr.UMO holder hvert år familielejre. I år er det i uge 28 i Sjellebro ved Randers og i uge 30 i Fjellerup på Djursland.

Susan og Weyman Howard underviser på Sjellebro.

Konceptet er det samme, som Familier på Vej benytter.

Sjellebro lejren

Sjellebrolejren 5.-11. juli holdes på Ungdom Med Opgaves center ved Randers. Lejrens størrelse med max. 150 deltagere samt de gode familiefaciliteter gør lejren på Sjellebro specielt velegnet for familier med mindre børn. Der er ikke noget særskilt teenageprogram på denne lejr.
Talerne er det amerikanske ægtepar Susan og Weyman Howard.
Han er født i Texas og giftede sig i 1990 med Susan fra Chicago. Samme år modtog parret Esajas 58 som et profetisk ord fra Gud over deres liv og tjeneste.
Healing Waters udsprang seks år senere og har nu udviklet sig til seminaret LoveWorks. I december 2005 flyttede Weyman og Susan med deres fire børn til Danmark med et kald til at formidle Guds kærlighed. Deres mål er at kalde familier tilbage til Guds kærlighed. Familien er nu bosat i Århus.

Fjellerup-lejren

Fjelleruplejren 19.-25. juli holdes på Djurslands Efterskole. Møderne holdes i skolens store sportshal. Sportshallen er uden for mødetid også samlingssted for leg og sport. Udendørs er der campingplads, boldbaner, beachvolley, legeplads og skov. Der er på lejren aktiviteter for alle aldre. De mindre børn (fra 3 år) er inddelt i tre aldersgrupper og samles hver formiddag.
De lidt støre børn, juniorerne, samles både formiddag og aften, mens teenagerne har deres egen ”lejr” i lejren med fest og farver.
Talere er her Bev og Dan Sneed fra Los Angeles. De har i mange år været en del af UMOs arbejde. Siden de i 1976 var på Crossroad DTS på Hawaii, har Dan undervist på en række forskellige skoler i UMO. Dan underviser enkelt og tydeligt, og hans profetiske gave gør ham til en inspirerende og værdsat forkynder.
Dan har sammen med Bev undervist på mange UMO-lejre i Europa.
Mere på: ywam.dk
Henri.