Delirious? – KINGDOM OF COMFORT

Kingdom of Comfort er delirious?’s sidste studio-release. Det er et flot punktum på en lang og succesfuld karriere i den kristne musikbranche. Albummet er delirious?’s ottende studieudgivelse med 12 numre. Martin Smith siger, at det er resultatet af to års udfordrende oplevelser med tankevækkende rejser i forskellige verdensdele.
Men denne udgivelse indeholder mere end blot et professionelt stykke arbejde, det er en reflektion over kontrasten mellem den materialiserede vestlige verden og den tredje verden. Det er nok et af bandets mest dristige albums, med en dybdegående lyrik, som virkelig rammer plet.
Cd’en er ikke bare en omgang selvterapi for bandet, det er en øjenåbner, der giver stærkt udtryk for delirious?’s passion for at række ud til mennesker i alle samfundslag. De 12 numre rummer dog også den dybde af tilbedelse, som delirious? er kendt og elsket for.
Kingdom of Comfort er et spændende album. I første omgang bør den ikke bare sættes på som baggrundsmusik, for sangene rummer et budskab og en stemning, der fortjener lytterens opmærksomhed.
Stilen på cd’en er den velkendte delirious-rock, og heldigvis for det. Det er et rigtigt delirious?-album, og et must for alle fans.
Sidsel