Kristent tv 24 timer i døgnet

Svensk avis vil lancere en kristen tv-kanal, der skal sende via kabel og satellit døgnet rundt.Den erfarne journalist og programleder på svensk tv, Siewert Öholm, blandt andet på debatprogrammet ”Svar direkt” på SVT, er drivkraften bag skandinaviens største kristne tv-satsning.

Ifølge den svenske journalist og tv-programleder Siewert Öholm (indsat foto), er der seere til kristent tv i døgndrift.

Det er den kristne avis Världen i dag, der har allieret sig med den kristne tv-mand for at sondere mulighederne for en ny 24-timers kristen tv-kanal, baseret på kabel og satellit.
Siewert Öholm har allerede været i USA for at forhandle med den amerikanske tv-station Fox News om et fremtidigt samarbejde, og han er overbevist om, at en kristen tv-kanal vil kunne tiltrække seere.
– Der er meget stor efterspørgsel i Sverige efter en tv-kanal med alternative nyheder og alternativ underholdning, siger han til den svenske avis, Dagen og bebuder blandt andet en mere afbalanceret dækning af stof fra Israel.

Det rette projekt på det rette tidspunkt

Siewert Öholm har endnu ikke et bud på, hvornår den nye tv-kanal kan realiseres.
Kanalen skal finansieres af reklameindtægter. Alligevel er Siewert Öholm ikke bekymret over, at satsningen finder sted i en tid med finansiel uro og rift om annoncekronerne.
– Det er det rette projekt på det rette tidspunkt, erklærer han om tv-planerne, der ventes at koste mellem 30 og 50 mio. kroner.