Ferie med indhold
SommerOase vil udfordre

Deltagerne på årets SommerOase vil blive udfordret
og inspireret i at have en levende tro.Når SommerOase 2009 i juli åbner dørene, er det under temaet ”Håb – for fremtiden”. Der vil være fokus på det guddommelige, nærværende og evige håb.

Ballongudstjeneste under SommerOase 2008 – Fotograf: Thomas Lytje

– Det er vores drøm at håbet må gennemsyre SommerOase 2009. Vi drømmer om, at håbet må blive mere end en bagtanke. At det nærværende håb må vise sig i teltene, både mødetelte og fortelte, siger arrangørerne for SommerOase.
– Deltagerne vil blive udfordret og inspireret i at have en levende tro anno 2009 i Danmark. Samtidig er det en uges ferie, med bl.a. fodboldturneringer, grill-aften, fællesskab som menighed, morgenkaffe og bibeltime-transmission, kaffe i forteltene og tur på stranden.

Største camp

SommerOase er Danmarks største kristne sommer-camp. Ved det første stævne i 2004 registrerede man 1.754 deltagere. Sidste år var tallet oppe på 4.111. Man har i år taget højde for, at denne vækst fortsætters og har gjort plads til 5.000 deltagere på arealet omkring Rudehøj Efterskole, hvor stævnet afholdes.

Program for enhver smag

Med flere end fem spor til alle aldre, lover SommerOase at der er noget for alle, lige fra ung til senior, uanset om man er til rock-lovsang eller salmesang.
Der er i år talere fra tre kontinenter, der er undervisning og seminarspor, lovsang, Ungdoms lejr, Unge-voksne telt, MiniOase, BørneOase, Junior telt, og der er et stort udvalg af koncerter, caféhygge, swingdans, teatersport, og sjove aktiviteter for alle aldre.

Talere fra hele verden

Der kommer talere fra hele verden – bl.a. George Verwer, grundlægger af Operation Mission, DJ McPhail, ledende præst i Liberty Church i Sydafrika, Gavin Calver, landsleder i YFC England, Mark Stibbe, præst i St Andrews Church Chorleywood, London.s
Derudover gøres der også brug af danske kræfter inden for Dansk Oases egne rækker. Her kan nævnes Helge Pahus, Anne Mie Skak Johanson, Keld Dahlmann og Jesper Fodgaard.

Frivillige

SommerOase vil i år have omkring 700 frivillige i gang for at dække alle opgaver, både på scenen og rundt om på hele pladsen. For de frivillige er der særlige frivillig-events, og der er t-shirts, key-strings og madordning, som skal gøre det attraktivt og nemt at være frivillig.

Tid, sted, tilmelding

SommerOase 2009 foregår i uge 29. Yderlig information og tilmelding findes på hjemmesiden sommeroase.dk


Artiklen fortsætter efter annoncen: