Stor interesse for Oberammergau

Felix Rejser, som er arrangør af rejser til Passionsspillene i Oberammegau, har oplevet en stor interesse for rejserne til næste år.- Udfordringens læserrejse med rejselederne Stig og Rhoda Christensen er næsten udsolgt. Der er kun få pladser tilbage, fortæller Ninna Rasmussen fra Felix rejser.
Men der er stadig flere ledige pladser på nogle af Felix Rejsers andre ture til passionsspillene.
– Der er bl.a. stadig pladser på vores UNO-tur, som er en rejse for singler, oplyser Ninna Rasmussen.
– Turen foregår fra 11. – 18. juli, og efter dagen i Oberammergau med passionsspillet går turen videre til Schwarz-wald.

Stort udvalg

I alt arrangerer Felix Rejser 24 ture til Passionsspillene. Det er med forskellige rejseledere og med individuelle destinationer.
Felix Rejser, som har over 50 års erfaring som rejsearrangør, glæder sig over den store interesse for rejserne i 2010.
– Men der er også mange muligheder for spændende rejser i år. Vi ønsker, at mennesker, der deltager på en Felix-rejse, får oplevelser, ikke bare af nogle spændende naturscenerier, flotte bygningsværker og andre kulturer, men også oplevelser af gode fællesskaber, hvor omsorg og tryghed ikke kun er slidte fraser, men nøgleord, lyder det fra rejsebureauet.

Bestil i god tid

For alle rejser i både 2009 og 2010 anbefaler Ninna Rasmussen, at man bestiller i god tid. Både af hensyn til sig selv og bureauets planlægning.
Oplysninger om rejser kan fås ved henvendelse til Felix Rejser og på www.felixrejser.dk
Lisbeth

Læs også her