Kirstine Jensen vandt rejserne til Oberammergau

716 deltog i Udfordringens læserundersøgelse. En af dem vandt en rejse for 2 til passionsspillene i Oberammergau, Sydtyskland.Kirstine E. Jensen fra Hurup, Thy, blev den heldige vinder af konkurrencen. Glad og meget overrasket modtog hun beskeden om gevinsten.– Nej, hold da op, det havde jeg slet ikke regnet med, udbryder Kirstine, da hun får at vide, hun har vundet. – Jeg deltog bare for sjov!
Kirstine har holdt Udfordringen lige siden begyndelsen, hvor den udkom som månedsavis, og læser den hver eneste uge.
– Jeg læser faktisk det hele, giver mig tid til det. Jeg har ikke specielle favoritsider, det er godt det hele. Det er godt, at så mange får lov til at udtrykke deres mening. Det er ikke altid, man er enig, men så kan man som læser selv tage stilling.

En stor familie

Kirstine, eller Stinne som familien kalder hende, er stolt af sin store familie.
– Jeg har 4 børn, 16 børnebørn og 14 oldebørn. Det er sådan en dejlig familie, og jeg er taknemmelig for, at de alle er kristne. Så kan vi ikke ønske os mere!
Men Kirstine hun har også prøvet at miste. I 1975 blev hun alene, da hendes mand døde af kræft, og hun har også oplevet at miste en søn.
– Måneden før han fyldte 5 år døde han, som følge af en svulst i hjernen. Det er hårdt på den måde at miste dem, man holder af. Men jeg tror, jeg skal møde dem igen, fortæller Kirstine.

Meget at sige tak for

– Om jeg selv kommer af sted til Oberammegau, ved jeg ikke. Jeg er nemlig 87 år. Nu får jeg medicin for dårligt hjerte og har haft en blodprop 2 gange. Ja, før hen kunne man jo klare sig med en albyl. Men jeg har meget at være taknemmelig for. Jeg nyder hver eneste dag, jeg får lov at stå op af sengen, fortæller Kirstine.
Foreløbig kan hun fejre gevinsten sammen med den store flok af børn, børnebørn og oldebørn. Et stort tillykke til Kirstine!

Mange deltog

716 personer deltog i Udfordringens læserundersøgelse. Det er et meget flot resultat, som nu vil blive bearbejdet.
Lisbeth

Læs mere her