Sender kristent tv i alle regioner fra november

Kristne medier søgte forgæves om nationale sendetilladelser. Regionalt er det gået bedre.Mange kristne tv-stationer havde set frem til at få lov til at sende landsdækkende programmer fra 1. november, men blev skuffede.

Per Nielsen fra UCB glæder sig til at betjene tv-seere i hele landet.

Der kommer dog alligevel kristent tv i alle regioner. Dermed kan alle i Danmark se kristent tv fra 1. november.
DK-net, Glory TV, TV7 og UCB TV sender således fra 1. november i samtlige danske regioner, hvilket er en større udbredelse af kristne tv-programmer fremover.
– Vi har fået tilladelse til at sende syv timer om ugen fra de syv regioner, mens vi må sender to timer om ugen til København, siger Per Nielsen fra UCB TV, der i første omgang primært vil bruge sendetilladelsen til at sætte kristne børneudsendelser på programmet.

Danmarks største søndagsskole

– Vi går i samarbejde med Evangelisk Børnemission om at lave Danmarks største søndagsskole. Men vi vil også sende musikprogrammer med Gaither og andre kristne kunstnere fra den store verden, siger han.
Kanalen vil også sende aktualitets-programmer som for eksempel ”Israel Up-date”, der har som mål at sende mere nuanceret om begivenheder i Israel og Mellemøsten, end andre medier.
– Vi glæder os til at betjene hele Danmark med godt tv, siger Per Nielsen fra UCB.