Kristen netradio går i luften fra 1. november

Århusiansk lokalradio vil sende programmer via internettet.
Distributører af tv-løsninger har i måneder advaret massivt mod sort skærm, når det nye digitale tv-sendenet går i gang den 1. november. Skulle nogen bevidst eller ubevidst have overhørt de aggressive kampagner, er der måske alligevel håb forude.
Samme dag åbner nemlig en ny radiokanal på internettet med kristent indhold.
Det nye tilbud kalder sig Kristen Netradio og findes på webadressen kristennetradio.dk, og alle med adgang til internettet kan lytte til den nye radio. Radioen vil sende dagligt fra klokken syv til 23 med mange forskellige programmer på sendefladen.
Eftertanke og reflektion
– Der bliver et morgenradioshow alle hverdagsmorgener fra klokken syv til ni. Musik og små ”dryp” fra ni til 20.
Fra klokken 20-23 vil der være mere ”tyngde” i programmerne med foredrag, undervisning, reportager og oplæsning af kristen litteratur, oplyser initiativtagerne
Det er Kristen LokalRadio i Århus, der står bag netradioen, og målet er at skabe eftertanke og refleksion over livet. Ikke mindst for dem, som af den ene eller anden grund har svært ved at komme i kirke, oplyser radioen.
KP