OM skib stopper tjenesten

Operation Missions missionsskib, MV Doulos, kommer ikke til at sejle mere. I stedet skal den stå i en havn i Singapore, hvor en kristen har overtaget styringen.MV Doulos har i de sidste 32 år været i 603 havne i 104 lande, hvor mere end 21 millioner mennesker har besøgt skibet, der har tilbagelagt over 350.000 sømil. Det svarer til at have sejlet jorden rundt 16 gange.
– Vi kan genkende Guds trofasthed igennem disse 32 års vidunderlige tjeneste fra ’tjeneren’ – Doulos – som har været en OM-tjeneste uden lige. Mange liv er blevet forvandlet, både hos besøgende og dem, der har tjent ombord, siger administrerende direktør Peter Nicoll ifølge Christian Today.
Den kristne forretningsmand Eric Saw har overtaget MV Doulos i Singapore. Efter en renovering af det gamle skib vil han indrette en udstilling samt restauranter, cafeer og en festsal til konferencer og bryllupper. Han håber også, at det lykkes at oprette en lille bibelskole på skibet.