Bedemænd graver sig ned i kristenlivet

For de fleste mennesker leder ordet ”bedemænd” tankerne hen på dem, der står for alt det praktiske omkring begravelse med mere ved livets afslutning.I Aalborg, Hillerød og på Bornholm er det imidlertid også betegnelsen for nogle små grupper af mænd, der samles en times tid om ugen til bøn.
De ugentlige samlinger i bedemandsgrupperne er en kombination af socialt fællesskab og bibelstudium, skriver dlm.dk.
– Vi taler om, hvad der sker, og hvordan det går, og dagens vært kommer med et oplæg. Som regel er det ud fra en bibeltekst, som han synes, det kunne være spændende at vende med de andre. På den måde kommer vi altid et spadestik dybere i forståelsen af kristenlivet og hvordan, vi skal leve det, siger Johnny Folkmann fra bedemandsgruppen i Aalborg.
/KPresse