Nordmænd vil evangelisere langs kysten med ny båd

Det norske hotel ”Hermon Høyfjellssenter” vil evangeliserer langs den norske sydøst-kyst med en ny båd.- Vi vil gå langs kysten, have bryggesamlinger, markedsføre Bibelen og have koncerter og oplæg i bedehuse og kirker rundt omkring, fortæller daglig leder Arne Håtveit til DagenMagazinet.
Han mener ikke, at Bibelen har den plads i samfundet, som den burde have, men håber, at turen langs kysten vil sprede det glædelige budskab.
– Bibelen har gjort mig begejstret og glad, og jeg har lyst til at give det videre ved at synliggøre det i møde med folk langs kysten i sommerhalvåret.
Folkene bag båd-projektet tager ikke imod gaver, men vil i stedet finansiere projektet ved salg af Bibler, musik og tv-produktioner, som de har professionelle til at producere og tidligere har solgt til den norske statsejede kanal NRK.
John