”Guds hvisken” blev til kristen verdenskonference

For 15 år siden ”hviskede” Gud til en præst i Chicago: Betjen præster! Det er nu blevet til en årlig lederkonference med tusindvis af tilhørere i hele verden. Udfordringen var med.Der er noget at glæde sig til, når Willow Creeks globale lederkonference kommer til København den 29.-30. oktober. Udfordringens medarbejder var med, da den dvd-transmitterede konference blev optaget i megakirken Willow Creek Community Church i Chicago i sidste uge.
7.800 begejstrede erhvervs- og kirkeledere modtog kvalitetsundervisning og fik åndelig inspiration, trøst og gå-på-mod til at fortsætte med at hjælpe mennesker med at udvikle deres gudgivne potentiale.
Her var forskellige undervisere – helt fra den legendariske Jack Welch, tidligere direktør for General Electric, til T. D. Jakes, den sorte præst, der har inspireret tusindvis af mennesker over hele verden til at tro på, at Gud kan give dem en ny start.
Men også navne som ledelsesforsker Jim Collins, kirkeplanter Andy Stanley, metodistbiskop Adam Hamilton, evangelist Christine Caine og mange flere.

Gud hvisker

Det er nu 15 år siden, Willow Creek-stifter Bill Hybels oplevede det, han kalder ”Guds hvisken” til at betjene præster.
Det, som startede som en uformel snak med 25 præster på et hotel, har gennem årene udviklet sig til en global lederkonference med – det forventer man – 65.000 præster over hele verden i år.
Konferencen blev transmitteret fra Willow Creeks nye auditorium til 70 mio. dollars (ca. 400. mio.kr.) – et imponerende bygningsværk, der slår enhver tanke om finanskrise ud af hovedet.
Hver session blev sendt direkte via satellit til 60 byer over hele USA. Udvalgte sessioner bliver derefter transmitteret via dvd til 200 byer over hele verden.

Også i Danmark

Det er femte år i træk, at Willow Creek invitererer til konference i Danmark.
Konferencen finder sted i Københavns Kulturcenter den 29.–30. oktober og samler typisk 4-500 ledere fra stort set alle kirkesamfund og er dermed det bredeste lederforum i Danmark.