Konkurrence: Du kan stadig nå at være med!

Hver uge trækker vi lod om smarte bibler, hver måned kan du vinde et weekend-ophold for 2 personer. Til slut kan du vinde den store rejse til Syrien, Jordan og Israel. Vær med til at skaffe nye læsere af Udfordringen – og vær med i lodtrækningen.Hver uge trækkes lod om smarte bibler blandt nye læsere og dem, der har skaffet dem.

For tiden er det Bibelen i lommeformat du kan vinde. Bibelen er indbundet og på hverdagsdansk.
Format: 11 x 15,5 cm.
Værdi: 220 kr.
Vinder af lommebibel:
Eva Brejdal Hansen
Toftvej 18
7500 Holstebro

Hver måned trækker vi lod om et weekend-ophold for 2 med alt betalt. Du kan vælge mellem mange forskellige kroer, hoteller m.m.
Vinder i august blev:
Cecilie Hansen
Foderstofgården 89
3600 Frederikssund

Vind Luksusrejse

Den 30. september udtrækkes den helt store bibelske luksusrejse til Syrien, Jordan og Israel, arrangeret af Felix Rejser med pastor Stig Christensen som rejseleder. Husk, at der kun er få, der deltager. Så dine chancer er gode!