Missionsskole vendte underskud

Norsk missionsskole vendte økonomisk underskud. Nu vil de udsende flere missionærer.Normisjons missionskole havde i flere år kørt med underskud. Men det blev vendt, da der sidste år blev indsamlet 1,9 mio. norske kroner til skolen. Det var 300.000 mere end det foregående år, og dermed nok til at vende regnestykket. Skolen regner også med overskud i år.
– Vi vil nu arbejde bevidst på at finde personer, som vil rejse ud til andre lande og fortælle om Jesus. Hvis vi klarer at fastholde visionen, vil det ikke blive noget problem med at skaffe penge til skoledriften i årene fremover, siger lederen Tore Seierstad til Dagen Magazinet.
Normisjon har de sidste år halveret deres antal af ansatte missionærer. Men det ændrer sig nok fremover, for på bibelskolelinierne ”Global Disippel” og ”Global Visjon” er der rekordstor søgning. De unge elever lærer om tværkulturel ledelse, bistand og Bibelen. Dele af studiet foregår i andre lande.
John