Ny sexfri datingside i USA

Amerikansk par lancerer ny dating hjemmeside for folk, der vil vente med sex til ægteskabet.I dag er der mange, der har haft flere seksuelle partnere gennem deres liv. Men dem, der gerne vil vente med sex til ægteskabet, får nu hjælp med på vejen.

På den nye hjemmeside, youandiabstain.com, kan man nu finde ligesindede, der også vil vente med sex til ægteskabet.

Et amerikansk ægtepar, som siger, at afholdenhed hjalp dem selv til at have et succesfuldt ægteskab, har oprettet datingsiden youandiabstain.com (på dansk: ”du og jeg afholdenhed”).
Parret håber, at hjemmesiden vil opmuntre og hjælpe folk, som har valgt at vente med sex til ægteskabet.
Her kan folk nemlig finde ligesindede partnere.

Skaber et stærkere bånd mellem par

– Det er vores håb, at vi gennem denne hjemmeside vil kunne vække opmærksomhed om at holde afholdenhed i live, så flere mennesker kan være med og gøre det til en del af deres eget liv og også nyde den naturlige nydelse, det medfører, siger parret, Lety og Jose Colins, ifølge Christian Post.
– Afholdenhed er et smukt og stærkt valg, der skaber og opretholder stærkere bånd mellem par, pointerer parret.
Hjemmesiden er også for folk, som allerede har haft sex, men siden har valgt at afholde sig fra det indtil ægteskabet.

Stort problem

Problemet er også stort. En undersøgelse fra 2007 viser, at næsten halvdelen (48 pct.) af gymnasieelever allerede har haft sex.
Hvert år smittes 19 mio. i USA med kønssygdomme. Næsten halvdelen af disse er unge. I 2008 viste en undersøgelse, at hver fjerde teenagepige har en kønssygdom.
Barack Obama og den amerikanske Kongres afsatte tidligere i år 250 mio. dollars til undervisning om seksuel afholdenhed over de næste fem år. Beløbet er en del af den nye sundhedsreform i USA.
Den nye dating-hjemmeside må være et attraktivt tilbud. Det er nemlig gratis at tilmelde sig, og indtil videre er det også gratis at blive opgraderet til guldmedlem, som er nødvendigt for at udveksle beskeder.