Kvinde taler mand fra røveri

En youtube-video viser, hvordan en ekspedient får en røver til at droppe et røveri ved at tale om Jesus. Hun tilbyder ham desuden hjælp og opfordrer ham til at komme i kirken.Normalt ville det betegnes som en fiasko, hvis røveren forlod butikken uden en ekstra øre på lommen. Men ikke denne gang.

Ekspedienten er ved at overbevise røveren om ikke at røve butikken. Hun fortæller ham om Jesus og opfordrer ham til at vende tilbage til troen og begynde at komme i kirken igen.

En youtube-video viser, hvordan en kristen butiksekspedient får overtalt en mand til at droppe røveriet mod butikken.
– Først vil jeg fortælle dig om Jesus, siger kvinden, hvorefter røveren fortæller, at han egentlig er kristen – hvilket naturligvis er et relativt begreb – men at han er i desperat pengenød, og føler sig nødtvunget til at begå røveriet.

Jesus kommer snart

De finder ud af, at de har været i den samme kirke.
– Du kender Jesus, han kan hjælpe dig, han kan forandre dit liv, gå tilbage til kirken, få et job, få ægte venner i kirken, snak med en pastor, du behøver ikke gøre dette, Jesus kommer snart, lyder det hastigt fra den kvindelige ekspedient.
– Du vil blive velsignet for det, du har gjort i dag, siger røveren taknemligt på vej ud af butikken – og måske på vej ud til et nyt liv?
Se selv videoen på youtube. Søg på ”Jesus” og ”robber”.