Undervisning om børnene

BMK inviterer til børnemedarbejderkonference i Jelling. Forældre er velkomne. BMK er en arbejdsgruppe med frikirkelige og folkekirkelige relationer, som arbejder på at arrangere en børnemedarbejderkonference (BMK) hvert andet år.Konferencen for børnemedarbejdere afholdes i weekenden den 5. – 7. november på Brandbjerg Højskole i Jelling. Idéen bag BMK er at samle så mange børnemedarbejdere som muligt fra hele landet for at inspirere, opmuntre og udruste til arbejdet med børn.
Programmet består af nogle fællessamlinger og et bredt udvalg af workshops. Konferencens hovedtaler er amerikanske Larry Fowler, som også deltog i konferencen tilbage i 2006. Larry Fowler er leder i organisationen Global Training i Awana Clubs. Et arbejde som fokuserer på at styrke kirker og forældre i at udvikle åndeligt stærke og sunde børn og teenagere. Awana ønkser også at styrke samarbejdet mellem forældrene og kirkerne.
Forældre er velkomne
I år har BMK oprettet et særligt forældrespor. Forældresporet foregår lørdag den 6. november fra kl. 10 til 19.15.
Men alle forældre er også velkomne til at benytte sig af den tidlige workshop og afsluttende fællessamling om lørdagen.
Man kan læse mere om konferencen på www.b-m-k.dk