Y’s Men holder midtvejs-lagersalg

På lørdag den 6. november holder Aabenraa Y’s Men’s Club et stort lagersalg fra deres lager på Østergade 58 i Rødekro fra kl. 10-16.
Aabenraa Y’s Men’s Club modtager løbende ting til det årlige loppemarked. Næsten dagligt bliver klubben kontaktet for afhentning af dødsboer og rydning af lejligheder.
Det betyder, at lageret i Rødekro nu er fyldt til bristepunktet. For at få plads til de ting, der modtages i tiden frem til næste store loppemarked i maj måned, har man valgt holde dette midtvejslagersalg.
Y’s Men’s Clubs medlemmer er i fuld gang med at sortere og stille de mange ting frem, så det bliver let at få et overblik over, hvad der tilbydes.
Der findes mange gode ting i kælderen under EFA SYD og TV GLAD, Østergade 58 i Rødekro. Det er især møblerne, der fylder rigtig meget på lageret. Der er bøger i kassevis, men det kræver nok lidt arbejde at finde frem til de rigtige, da de ikke bliver udstillet og inddelt i kategori som ved de store forårsloppemarkeder. Men, den, der søger, kan finde!
Udover Y’s Men’s Clubbens store lagersalg bliver der lejlighed til at aflægge TV GLAD og EFA SYD et besøg. TV GLAD og EFA SYD holder nemlig åbent hus samtidigt. EFA SYD kan også tilbyde salg af en række effekter. Der er også lejlighed til at se lokalerne og evt. købe kaffe mm.
Også genbrugsbutikken i Østergade i Aabenraa er åben. Y’s Men er en kristen bevægelse, som er udgået fra KFUM & KFUK. Overskuddet går til velgørende arbejde.