USA-TURIST FUNDET DØD – DRABET FORMENTLIG BEGÅET AF ARABERE

En amerikansk turist ved navn Christine Logan er i de tidlige morgentimer søndag fundet død i et skovområde nær Jerusalem, formentlig dræbt af to unge arabere, der havde overfaldet hende og hendes veninde med knivstik, da de var på udflugt i skoven.

Politiet mener, at der nok har været et nationalistisk motiv bag overfaldet.

Ved daggry søndag genoptoges den massive eftersøgning af den savnede amerikanske turist, som man oprindelig troede var blevet kidnapped. Over 400 soldater, politibetjente og civilpersoner deltog i eftersøgningen, såvel som helikoptere og droner.

Shin Bet-efterretningstjenesten var ligeledes blevet tilkaldt for at undersøge muligheden af terrorceller i området.

Alarmen blev slået, da en 45-årig engelsk-født turistguide ved navn Kaye Susan Wilson
stærkt blødende og med hænderne bundet bag ryggen lørdag eftermiddag var nået frem til nogle israelske familier på udflugt i skoven og fortalte, at hun og hendes amerikanske veninde var blevet overfaldet af nogle unge arabere.

Det lykkedes imidlertid Kaye at undslippe, men Christine var forsvundet, og en massiv eftersøgning blev omgående iværksat.

Inden Kaye blev kørt i ambulance til et hospital i Jerusalem, fortalte hun politiet om overfaldet og gav en beskrivelse af gerningsmændene. Hun havde svært ved at tale og sagde blot sit fornavn. Hun mistede bevidstheden , var i kritisk tilstand og kom først til sig selv på hospiatlet.

Imens var der blevet oprettet vejspærringer i området for at forhindre, at gerningsmændene skulle finde ly i arabiske landsbyer.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Nær den sårede turistguides bil blev der fundet blodpletter, hår og tegn på, at der havde fundet en kamp sted.